KANTOOR

CLOXIMMO BVBA

Erkend Vastgoedmakelaar bemiddelaar

BIV nr 503.405

Adres: Groenstraat 42 - 2235 Westmeerbeek       

Tel: +32 (0) 497 913 013

Email: info@cloximmo.be 

Ondernemingsnummer: BE 0676 879 361

Lid van CIB Vlaanderen

Toezichthoudende autoriteit:

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars

Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel

CIB Vlaanderen.png
BIV afbeelding.png

Heeft u vragen over ons aanbod of over onze diensten?

Wenst u te verkopen of te verhuren?

Een gratis waardebepaling?

aarzel dan niet ons te contacteren via 0497 913 013 of via onderstaand formulier

 

Openingsuren:

Wij werken steeds op afspraak.

Telefonisch bereikbaar tussen 9u en 20u.

© 2017  by Cloximmo. Proudly created with Wix.com

1/11
Provicie:
Stad:
Type:
Slaapkamers:
Badkamers:
Prijs:
Referentie:
Alicante
Quesada
Villa
4
3
290.000 euro
PR7958

Deze prachtige vrijstaande villa met 4 slaapkamers en zwembad in Quesada biedt een ongelooflijke prijs-kwaliteitverhouding en bevindt zich op een ruim hoekperceel op slechts 5 minuten lopen van het populaire centrum van de stad.
Deze geweldige villa met zwembad in Quesada is gelegen op een van de meest gevraagde locaties aan de warme zuidoostkust van Spanje en het is echt heel gemakkelijk te zien waarom. Quesada begon in 1972, toen Don Justo Quesada zijn eerste huis bouwde en begon aan zijn persoonlijke reis naar het verwezenlijken van de droom van het creëren van een up-market residentiële ontwikkeling, met een concentratie op vrijstaande villa's en het opnemen van alle diensten die nodig zijn voor een comfortabel huis in de zon . Sinds die begintijd is Quesada gegroeid en gerijpt en doet nu een beroep op zowel de buitenlandse als de binnenlandse markt, met ongeveer 7000 mensen die het naar huis bellen. Er zijn meer dan 100 restaurants en bars op het terrein, evenals medische centra, winkels en supermarkten, een 18 holes golfbaan en zelfs een aquapark, dus er is hier echt iets dat iedereen aanspreekt. Voeg daarbij het feit dat enkele van de beste stranden in Spanje zich op slechts 10 minuten van Quesada bevinden en dat de internationale luchthaven van Alicante in slechts 30 minuten te bereiken is en het is gemakkelijk in te zien waarom de ontwikkeling zo populair is.

Hoewel gebaseerd op een meer traditioneel ontwerp, is deze villa met zwembad in Quesada uitgebreid gemoderniseerd en verbeterd, met een nieuwe keuken, badkamers en meubels om overal een prachtige, eigentijdse, hoogwaardige afwerking te creëren. De buitenkant is opgewaardeerd om een ​​keuze aan terrassen te bieden, zowel overdekt als open, en een mooi, groot zwembad, terwijl er ook een eigen oprijlaan is met voldoende ruimte voor 2 auto's en enkele volwassen bomen en aanplant. Bij het betreden van het pand over een overdekt terras, vinden we een prachtige woonkamer, met hoogwaardige houten deuren en ramen in Georgische stijl. Aan de achterzijde van de woonkamer, openslaande deuren geven toegang tot een ontbijtterras en een gang leidt naar links, toegang tot een ruime familie badkamer, een prachtige, hoogwaardige aangepaste keuken en een 2e woonkamer / grote slaapkamer, met openslaande deuren naar de tuin. Verder naar boven, zijn er nog 2 lichte en ruime gastenslaapkamers en een familiebadkamer, plus een grote slaapkamer die prachtig is ingericht, een eigen privéterras heeft en een prachtige master-en-suite badkamer met aparte douche- en badruimtes.

Dit is een geweldige kans om een ​​zeer wenselijke villa met 4 slaapkamers en een zwembad in Quesada te bezitten, die een traditionele buitenkant combineert met een hoogwaardig, eigentijds interieur, evenals mooie, ruime terrassen en een groot privézwembad. Bel nu om een ​​afspraak te maken om deze prachtige accommodatie te bekijken.