KANTOOR

CLOXIMMO BVBA

Erkend Vastgoedmakelaar bemiddelaar

BIV nr 503.405

Adres: Groenstraat 42 - 2235 Westmeerbeek       

Tel: +32 (0) 497 913 013

Email: info@cloximmo.be 

Ondernemingsnummer: BE 0676 879 361

Lid van CIB Vlaanderen

Toezichthoudende autoriteit:

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars

Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel

CIB Vlaanderen.png
BIV afbeelding.png

Heeft u vragen over ons aanbod of over onze diensten?

Wenst u te verkopen of te verhuren?

Een gratis waardebepaling?

aarzel dan niet ons te contacteren via 0497 913 013 of via onderstaand formulier

 

Openingsuren:

Wij werken steeds op afspraak.

Telefonisch bereikbaar tussen 9u en 20u.

© 2017  by Cloximmo. Proudly created with Wix.com

1/13
Provicie:
Stad:
Type:
Slaapkamers:
Badkamers:
Prijs:
Referentie:
Alicante
Benidorm, Finestrat
Townhouse
2
2
164.900 euro
SP8180

De 44 herenhuizen zijn beschikbaar in twee modellen: met 2 slaapkamers en 2 badkamers of 3 slaapkamers en 2 badkamers. Ze hebben een  parkeerplaats, een tuin, een zwembad, een terras en een solarium, met een adembenemend panoramisch uitzicht op Benidorm en de Middellandse Zee.

Bij het ontwerpen van onze herenhuizen is gedacht aan een huis met alle comfort, waar de zon optimaal gebruik van heeft gemaakt en waarin we de beste materialen hebben gekozen, zowel aan de buitenkant als aan de binnenzijde.

Is gelegen op een perceel van 18.300 m² waarvan ongeveer 3.000 m² aan park, biedt uitstekende gemeenschappelijke ruimtes met een groot zwembad type strandtuin met palmbomen en een kindergedeelte.

De woonwijk ligt in het gebied van Finestrat-Benidorm (Costa Blanca) vanwege de geografische ligging waar u kunt genieten van een uniek uitzicht op de kust en de skyline van Benidorm, evenals de Middellandse Zee, waardoor u alleen kunt genieten van de zon van Spanje en 30 minuten van de stad Alicante, met een internationale luchthaven en het treinstation van hoge snelheid waarmee u in slechts een paar uur naar Madrid kunt gaan.

Finestrat-Benidorm is dankzij zijn geografische ligging een van de gebieden met het grootste aantal zonuren per dag aan de Costa Blanca en beschikt over een uitzonderlijk microklimaat waardoor u het hele jaar door van de zon en het strand kunt genieten.

U kunt genieten van de themaparken van Aqua Natura, Terra Mitica, Terra Natura, Aqualandia en Mundomar, waar uw kinderen en u zullen genieten van de attracties en het heerlijke klimaat van het gebied binnen een straal van 3 km.

Of als de sport zoals jij dat doet in de Sierra Cortina en de Villaitana Golf golfbanen, of oefen wandelen en klimmen in de Puig Campana, een unieke natuurlijke omgeving of genieten van watersporten.

Vanwege de nabijheid van de kust kunt u genieten van de prachtige stranden van Levante, Poniente en de Cala de Finestrat, met meer dan 6 km lengte die behoren tot de beste in Europa bekroond met de Europese Unie blauwe vlag toegekend door de kwaliteit van zijn wateren , door schoonmaak en aangeboden diensten.

Als u op zoek bent naar uw huis in de buurt van de zee en de bergen in een natuurlijke omgeving, dicht bij alle voorzieningen, met grote groene gebieden waar u geniet van de zon, met een prachtig panoramisch uitzicht op Benidorm, dan is dit uw huis.

'Met nog een stap meer op het gebied van beveiliging, design en comfort.

Prijs 3 slaapkamers vanaf 189 900€