KANTOOR

CLOXIMMO BVBA

Erkend Vastgoedmakelaar bemiddelaar

BIV nr 503.405

Adres: Groenstraat 42 - 2235 Westmeerbeek       

Tel: +32 (0) 497 913 013

Email: info@cloximmo.be 

Ondernemingsnummer: BE 0676 879 361

Lid van CIB Vlaanderen

Toezichthoudende autoriteit:

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars

Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel

CIB Vlaanderen.png
BIV afbeelding.png

Heeft u vragen over ons aanbod of over onze diensten?

Wenst u te verkopen of te verhuren?

Een gratis waardebepaling?

aarzel dan niet ons te contacteren via 0497 913 013 of via onderstaand formulier

 

Openingsuren:

Wij werken steeds op afspraak.

Telefonisch bereikbaar tussen 9u en 20u.

© 2017  by Cloximmo. Proudly created with Wix.com

1/36
Provicie:
Stad:
Type:
Slaapkamers:
Badkamers:
Prijs:
Referentie:
Alicante
Moraira
Villa
3
3
795.000 euro
SP8139

Een moderne villa, licht en luchtig, met open ruimtes, ideaal voor modern wonen.

Vrijstaande woning van 176,70 m2 met 30,36 m2 veranda, gebouwd op een perceel van 835 m2, in een bevoorrechte omgeving en met prachtig uitzicht op zee. De locatie is ideaal, ongeveer 700 meter van het kleine winkelcentrum van Tabaira, 1,3 kilometer van het winkelcentrum Carrefour en ongeveer 2,5 kilometer van Moraira en zijn stranden. De urbanisatie is gloednieuw met nieuwe straten, centraal gas, ondergrondse kabels, aansluiting op het rioleringsnetwerk en straatverlichting.
Het project omvat een carport voor 1 voertuig, 9x4 rechthoekig zwembad met pre-installatie van verwarming, terras bij het zwembad van 100 m2 met roestvrijstalen reling, grensmuur en hekwerk. Gemotoriseerde voertuigpoort en voetgangerspoort met intercom. Ingebouwde BBQ op het buitenterras. Snelweg van ca. 150 m2 versterkt beton met patronen en verschillende decoratieve plantenbakken.
De ingerichte keuken is Dica mod. Milano 45 polarwit gelamineerd gecombineerd met gebleekte iep of soortgelijk, Bosch reeks apparaten, Frecan afzuigkap, witte silestone-werkvlakken in Northern white. Binnendeuren gelakt in wit en met roestvrijstalen deurkrukken. Ingebouwde kasten, in het wit, met schuifdeuren.
Het buitenschrijnwerk is een antraciet grijs aluminium model Technal SOLEAL FY. Dubbele beglazing en veiligheidsglas.
Pre-installatie van airconditioning, tv en telefoon in slaapkamers en woonkamer. Alle kamers hebben halogeen-plafondlampen en er zijn automatische rolluiken in de slaapkamers.
Benedende lichten worden geïnstalleerd in de keuken. De elektrische mechanismen zullen Jung LS990 zijn. 2 led-lampen worden geïnstalleerd in het zwembad en verschillende lichtpunten in de begrenzingswanden.
De villa zal profiteren van vloerverwarming, installatie van zonnepanelen en een gemengde Junkers Smart-ketel. De badkamers hebben aan de wand gemonteerde Dama-toiletten, badmeubels, kranen Hans Grohe, wastafelmodel Focus, Douche wordt model Max de Tres.

Een perfecte woning voor modern wonen, met eersteklas afwerkingen en details.