KANTOOR

CLOXIMMO BVBA

Erkend Vastgoedmakelaar bemiddelaar

BIV nr 503.405

Adres: Groenstraat 42 - 2235 Westmeerbeek       

Tel: +32 (0) 497 913 013

Email: info@cloximmo.be 

Ondernemingsnummer: BE 0676 879 361

Lid van CIB Vlaanderen

Toezichthoudende autoriteit:

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars

Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel

CIB Vlaanderen.png
BIV afbeelding.png

Heeft u vragen over ons aanbod of over onze diensten?

Wenst u te verkopen of te verhuren?

Een gratis waardebepaling?

aarzel dan niet ons te contacteren via 0497 913 013 of via onderstaand formulier

 

Openingsuren:

Wij werken steeds op afspraak.

Telefonisch bereikbaar tussen 9u en 20u.

© 2017  by Cloximmo. Proudly created with Wix.com

1/29
Provicie:
Stad:
Type:
Slaapkamers:
Badkamers:
Prijs:
Referentie:
Alicante
Hondón de las Nieves
Villa
3
2
265.000 euro
SP8044

In Hondon Valley bieden we een selectie van traditionele en moderne op maat gemaakte landhuisvilla's op 10.000m² kavels.

Volgens de regels van het stadhuis is het toegestaan ​​om 2% van de vierkante meters van de kavels te bouwen, wat betekent dat er in totaal 200 m2 kan worden gebouwd.

Hondon wordt omringd door een uitgestrektheid van een prachtig uitzicht op de bergen en het traditionele droge Spaanse platteland. Deze uitstekende uitzichten zijn een genot in alle seizoenen, maak een wandeling of rijd door de landweggetjes en u zult zich verwonderen over het veranderende licht, de schaduwen en de pittoreske luchten.
De Hondon-vallei staat bekend om het milde klimaat en de aangename zomerbriesjes, die zeer uitnodigend zijn in de hete zomermaanden wanneer de temperaturen zelden onder de 30 graden dalen. De regio geniet van zonneschijn van meer dan 310 dagen per jaar, waar de lucht erg schoon is en het tempo van het leven traag. Hondon biedt een zeer vredig en stressvrij leven.

Het gebied staat bekend om zijn wijnstokken, wijn- en amandelbomen. Op het plein (plein) hieronder en de omliggende straten zijn er een aantal kleine bars en restaurants, lokale bakkers, slagers, een medisch centrum, tandarts, smederij, apotheek, banken, opticien, notaris, kappers, schoenenwinkel, supermarkten, elektrische goederenleveranciers, tankstation, een postkantoor, school en een 24-uurswinkel ... alles wat je echt nodig hebt. Er is een algemene markt twee keer per week en natuurlijk een paar Wine Bodegas.

De afstand tot de stranden is 40 minuten rijden en ook Alicante stad en de luchthaven ligt op slechts 30 minuten rijden.