KANTOOR

CLOXIMMO BVBA

Erkend Vastgoedmakelaar bemiddelaar

BIV nr 503.405

Adres: Groenstraat 42 - 2235 Westmeerbeek       

Tel: +32 (0) 497 913 013

Email: info@cloximmo.be 

Ondernemingsnummer: BE 0676 879 361

Lid van CIB Vlaanderen

Toezichthoudende autoriteit:

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars

Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel

CIB Vlaanderen.png
BIV afbeelding.png

Heeft u vragen over ons aanbod of over onze diensten?

Wenst u te verkopen of te verhuren?

Een gratis waardebepaling?

aarzel dan niet ons te contacteren via 0497 913 013 of via onderstaand formulier

 

Openingsuren:

Wij werken steeds op afspraak.

Telefonisch bereikbaar tussen 9u en 21u.

© 2017  by Cloximmo. Proudly created with Wix.com

1/0
Provicie:
Stad:
Type:
Slaapkamers:
Badkamers:
Prijs:
Referentie:
Alicante
Quesada
Villa
3
3
279.000 euro
PR7949

Een mooie vrijstaande villa in Quesada met uitzicht op de zoutmeren en het voordeel van 2 Garden Rooms, evenals een garage en een privé zwembad en terras. Gelegen in het gebied van Lo Pepin, Quesada's dichtstbijzijnde buurt bij de prachtige stranden van Guardamar del Segura, is deze woning perfect voor diegenen die van privacy en een rustige omgeving houden, maar toch niet te ver van de faciliteiten van deze prachtige urbanisatie willen zijn.

Deze villa in Quesada met uitzicht is gelegen in Ciudad Quesada, die, begonnen in 1972, een van de eerste residentiële urbanisaties in Spanje was. Het werd al snel een van de grootste en is nog steeds een van de meest populaire voor expatriate klanten op zoek naar een vakantie huis, maar waar het verschilt is in het aantal mensen uit buitenlandse landen die hun permanente huis in Quesada hebben gemaakt. Deze permanente bevolking betekent dat Quesada een van de weinige urbanisaties is die het hele jaar open blijven, met een enorme selectie aan diensten en faciliteiten, waaronder meer dan 100 restaurants, bars en cafés, een goede selectie van banken, supermarkten en andere faciliteiten en geweldige openbare voorzieningen zoals een cultureel centrum, stadhuis, busdiensten en nog veel meer. Wanneer u hieraan toevoegt dat er een golfbaan met 18 holes op het terrein en zelfs een waterpark is, is het duidelijk dat de aantrekkingskracht van Quesada universeel is, voor alle leeftijden en landen van herkomst.

Deze prachtige woning is ideaal gelegen, op een 500 m2 hoekperceel en met een totaal van 138m2 te bouwen, bestaande uit 2 dubbele slaapkamers, 2 badkamers, een lichte woonkamer met open keuken en een volledig geglazuurde, op het zuiden gelegen terras in het hoofdgebouw met een prachtig uitzicht over de omliggende huizen en de richting van de prachtige zoutmeren van La Mata .. Dan in de tuin is er een privé zwembad van 8x4m en verschillende terrassen, evenals een aangebouwde garage met een groot solarium, waar het uitzicht opnieuw is gewoon verbluffend. Daarnaast is er een kleedruimte, een doucheruimte en een buitenkeuken en een eethoek allemaal ondergebracht in een extra gebouw aan de achterzijde van het pand, evenals een uitbreiding met een extra hobby / woon / slaapkamer die van buitenaf toegankelijk is en is volledig beglaasd.

Het pand is in uitstekende staat, maar met al deze ruimte kun je een echt perfecte woning creëren die past bij jouw eigen unieke omstandigheden, maar om deze woning volledig te waarderen, raden wij je aan zo snel mogelijk een bezichtiging te boeken

nbsp;