KANTOOR

CLOXIMMO BVBA

Erkend Vastgoedmakelaar bemiddelaar

BIV nr 503.405

Adres: Groenstraat 42 - 2235 Westmeerbeek       

Tel: +32 (0) 497 913 013

Email: info@cloximmo.be 

Ondernemingsnummer: BE 0676 879 361

Lid van CIB Vlaanderen

Toezichthoudende autoriteit:

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars

Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel

CIB Vlaanderen.png
BIV afbeelding.png

Heeft u vragen over ons aanbod of over onze diensten?

Wenst u te verkopen of te verhuren?

Een gratis waardebepaling?

aarzel dan niet ons te contacteren via 0497 913 013 of via onderstaand formulier

 

Openingsuren:

Wij werken steeds op afspraak.

Telefonisch bereikbaar tussen 9u en 20u.

© 2017  by Cloximmo. Proudly created with Wix.com

1/0
Provicie:
Stad:
Type:
Slaapkamers:
Badkamers:
Prijs:
Referentie:
Alicante
Quesada
Villa
2
1
249.500 euro
PR7945

Deze eigenschap vervult een hoop wensen van mensen, zijnde een vrijstaande villa in Quesada met een garage en zwembad. Het heeft ook een prachtige tuin en de entertainment- en eetruimtes aan de buitenzijde, die onlangs zijn gemoderniseerd, zijn prachtig.

Gestart in 1972, Ciudad Quesada was een van de eerste residentiële urbanisaties in Spanje, het werd een van de grootste en is nog steeds een van de meest populaire voor expatriate klanten op zoek naar een vakantiehuis, maar waar het verschilt is in het aantal mensen uit het buitenland landen die hun permanente woning hebben gevonden in Quesada. Deze permanente bevolking betekent dat Quesada een van de weinige urbanisaties is die het hele jaar open blijven, met een enorme selectie aan diensten en faciliteiten, waaronder meer dan 100 restaurants, bars en cafés, een goede selectie van banken, supermarkten en andere faciliteiten en geweldige openbare voorzieningen zoals een cultureel centrum, stadhuis, busdiensten en nog veel meer. Wanneer u hieraan toevoegt dat er een golfbaan met 18 holes op het terrein en zelfs een waterpark is, is het duidelijk dat de aantrekkingskracht van Quesada universeel is, voor alle leeftijden en landen van herkomst.

De woning is gelegen in een rustige woonstraat in het Lo Pepin gebied van Ciudad Quesada en heeft een verhoogde ligging. Het invoeren van het pand vanaf de straat zijn er aparte voetgangers- en voertuigpoorten, met directe toegang tot de grote inpandige garage. Er is ook een klein houten bijgebouw dat speciaal is gebouwd om isolatie te bieden, zodat het kan worden gebruikt als een kleine fitnessruimte als je dat wilt, of puur voor opslag. Aan de andere kant van het huis is een ruim gazon, dat leidt naar het verhoogde zwembadgedeelte dat onlangs is gerenoveerd en er prachtig uitziet. Het zwembad ligt aan de zuidkant van het huis, net als de grote terrassen, waardoor er veel zon en warmte van de zon is, zelfs in de wintermaanden. Verder rond het huis, is er een buitenkeuken, compleet met een speciaal gebouwde broodoven en verdere zithoeken op de terrassen. Het huis wordt betreden vanaf het overdekte terras aan de voorzijde en komt uit in de woonkamer, die erg royaal is en een gescheiden eethoek heeft. Daarnaast zijn er momenteel 2 grote slaapkamers en een grote familiebadkamer, evenals een eetkeuken, maar het zou gemakkelijk mogelijk zijn om indien nodig een derde slaapkamer te herintroduceren.

Dit is een huis dat veel voor de prijs biedt en dat, met een beetje fantasie, een perfect huis voor u in de zon zou kunnen zijn.