KANTOOR

CLOXIMMO BVBA

Erkend Vastgoedmakelaar bemiddelaar

BIV nr 503.405

Adres: Groenstraat 42 - 2235 Westmeerbeek       

Tel: +32 (0) 497 913 013

Email: info@cloximmo.be 

Ondernemingsnummer: BE 0676 879 361

Lid van CIB Vlaanderen

Toezichthoudende autoriteit:

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars

Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel

CIB Vlaanderen.png
BIV afbeelding.png

Heeft u vragen over ons aanbod of over onze diensten?

Wenst u te verkopen of te verhuren?

Een gratis waardebepaling?

aarzel dan niet ons te contacteren via 0497 913 013 of via onderstaand formulier

 

Openingsuren:

Wij werken steeds op afspraak.

Telefonisch bereikbaar tussen 9u en 21u.

© 2017  by Cloximmo. Proudly created with Wix.com

1/3
Provicie:
Stad:
Type:
Slaapkamers:
Badkamers:
Prijs:
Referentie:
Alicante
Quesada
Villa
5
3
350.000 euro
PR7938

Deze prachtige, door een architect ontworpen villa ligt in het centrum van Ciudad Quesada, een van de meest succesvolle en populaire residentiële urbanisaties in het zuiden van Spanje.

Quesada's populariteit is te danken aan het feit dat het de bezoeker of bewoner zoveel te bieden heeft, van de 18-holes golfbaan, tot een enorme selectie aan bars en restaurants, medische centra, sociale en countryclubs en zelfs een prachtig waterpark. Als u buiten het resort stapt, wordt de perfecte locatie duidelijk, met 2 prachtige oude Spaanse steden, kilometers fietspaden en voetpaden en een natuurpark voor de deur. Meer dan 21 kilometer van de beste stranden en zandduinen in het zuiden van Spanje liggen op slechts 8 minuten rijden, met de kosmopolitische stad Alicante met zijn internationale luchthaven binnen een half uur. Een geweldige locatie en perfect voor al uw behoeften.

De villa is gelegen in een rustige woonstraten, op slechts 5 minuten lopen naar een grote selectie van bars, restaurants en supermarkten enz., En 10 minuten lopen naar het centrum van het resort. Het is gebouwd over 3 niveaus en beschikt in totaal over 5 tweepersoonsslaapkamers en 3 familiebadkamers, evenals een lichte woonkamer / eetkamer, volledig ingerichte keuken en een enorme onderbouw, al betegeld, maar op dit moment onverdeeld in aparte kamers. Dit gebied zou de bouw van een op zichzelf staande bijlage met 3-4 slaapkamers, een sportterrein of de realisatie van een aantal andere ideeën mogelijk maken.
Op de eerste verdieping zijn er terrassen en een solarium met een prachtig uitzicht op de zoutmeren en het platteland, een lang, gedeeltelijk overdekt terras op de begane grond met uitzicht op het zwembad en een groot tuinterras op het lagere niveau.

Het pand heeft ook vele extra's, waaronder een zonnepaneel op het dak dat voldoende elektriciteit levert om het pand min of meer zelfvoorzienend te maken voor energie. Deze zonne-array kan ook worden gebruikt om het nieuwe zwembadverwarmingssysteem van stroom te voorzien, als u daarvoor kiest. Een extra die het zwembad het hele jaar door op een perfecte temperatuur houdt voor u en uw gasten om van te genieten.

Deze prachtige grote villa met kelder in het centrum van Quesada is echt een zeldzame kans en een die veel mogelijkheden biedt om het perfecte huis op een ideale locatie te maken.